Werkwijze

 

Vrijblijvende kennismaking?

Wij bieden u aan om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek alle mogelijkheden alvast te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Compliment, klacht of suggestie?

Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt. Heeft u een klacht, compliment of suggestie? Geef het direct aan ons door middel van het contactformulier.

Voorbereidingen

Als u een uitvaart voorbereidt, komt u voor een aantal keuzes te staan. Wij kunnen u helpen om goed te kiezen. En natuurlijk met de wensen van de overledene als uitgangspunt.

Wanneer u uw wensen voor uw eigen uitvaart nu al kenbaar wilt maken, dan kunt u met ons een afspraak maken. De uitvaart wordt besproken en conform uw persoonlijke wensen vastgelegd. Een geruststellende gedachte.

Opbaren

Opbaring is voor veel mensen een belangrijk moment om de overledene voor het laatst te kunnen zien. Ook voor kinderen, die er vaak heel gewoon mee omgaan. U beslist zelf over een opbaring thuis, in het rouwcentrum of een combinatie van die 2.

We kunnen de overledene in de kist opbaren, op bed of een opbaarplank. Daarbij maken we gebruik van een kist- of bedkoeling.

Dag van de uitvaart

Dankzij alle voorbereidingen hebben we een uitstekend draaiboek. Alle ideeen en wensen zijn strak uitgevoerd. Of u nu alles door ons laat verzorgen, veel zelf doet of hulp krijgt bij de uitvaart. Samen zorgen we ervoor dat u terug kunt blikken op een prachtig afscheid.

De dag van de uitvaart is voor nabestaanden een emotionele dag. Het is immers het moment van het afscheid. Onze uitvaartverzorger zorgt dat u die dag alle ruimte heeft voor uw eigen verdriet en gevoelens

Na de uitvaart

Na de uitvaart breekt er voor de nabestaanden een moeilijke periode aan. Ook dan staan wij voor u klaar.

Wij nemen na 10 dagen contact met u op voor een afspraak. Het verloop van de uitvaart kunnen wij dan nog eens rustig met u doornemen. Ook kunt u aangeven of u al dan niet een dankbetuiging wilt versturen of een advertentie wilt plaatsen. Wij helpen u graag met het samenstellen van de tekst.